Stiže obnovljena verzija omiljene crtane komedije iz devedesetih za odrasle

"Izgledalo je kao da je vreme da ponovo postanemo glupi", rekao je njihov tvorac Majk Džadž.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 02.07.2020.

10:57

Stiže obnovljena verzija omiljene crtane komedije iz devedesetih za odrasle
Foto: Gettyimages/Getty Images

Comedy Central objavio je će na mrežu stići obnovljena verzija Bivisa i Bat-Heda, MTV omiljene crtane komedije za odrasle devedesetih.

Nova verzija emisije, koja je izvorno emitovana od 1993. do 1997. predstaviće dva nekadašnja tinejdžera koji pametuju s kauča kao roditelje generacije X koji odgajaju svoju Gen Z decu. Njihov tvorac Majk Džadž vraća se kao pisac, producent i glumac koji daje glas dvojici antiheroja.

‘’Oduševljeni smo što opet radimo s Majkom i sjajnom ekipom iz 3 Artsa dok prilagođavamo animaciju za odrasle u Comedy Centralu’’ rekao je predsednik sektora zabave ove kompanije. ’’Bivis i Bathed bili su važan glas generacije, i jedva čekamo da gledamo kako se snalaze u “izdajničkim vodama” vremena koje je svetlosnim godinama daleko od onoga što su zamišljali.’’

Bivis i Bathed prvobitno su lansirani kao deo MTV-ove televizije 1992. godine, pre nego što su godinu dana kasnije pretvoreni u seriju. Ovaj igrani film, koji je debitovan 1996. i prikupio je 63 miliona američkih dolara na domaćem budžetu, sa budžetom od 12 miliona dolara . Poznato je da su serija inspirisala Trei Parker-a i Matt Stone-a na stvaranje mega-hit South Park-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: