Načekaćemo se još: Po drugi put odložena premijera novog Diznijevog filma

Kompanija Volt Dizni odložila je premijerno prikazivanje novog akcionog filma "Mulan" za 21. avgust.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 27.06.2020.

13:51

Načekaćemo se još: Po drugi put odložena premijera novog Diznijevog filma
Foto: Gettyimages, Frazer Harrison / Staff

"Mulan" je trebalo da počne da se prikazuje u bioskopima u martu, ali je premijera tada zbog koronavirusa odložena za 24. jul.

U međuvremenu su zbog pandemije zatvoreni bioskopi širom sveta sveta.

"Iako je pandemija uticala na izmenu naših planova i dalje ćemo biti fleksibilni u skladu s okolnostima. Novonastala situacija nije izmenila naše uverenje da je reč o moćnom filmu koji svetu šalje univerzalnu poruku o nadi i o upornosti", naveli su kopredsednici Studija Volt Dizni, Alan Horn i Alan Bergman.

"Mulan" je 200 miliona dolara vredan rimejk Diznijevog animiranog klasika u kojem se u glavnoj ulozi pojavljuje Jifeji Liju.

Koronavirus je opustošio američke bioskopske dvorane, koje su zatvorene još sredinom marta, od kada su bez posla desetine hiljada zaposlenih, a njihovi vlasnici morali su da se zaduže da bi opstali.

U SAD je trenutno zatvoreno oko 780 bioskopa, a filmska industrija se nada se da će oni biti otvoreni u julu, uz sve potrebne mere zaštite.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: