Nakon skoro mesec dana čekanja i odlaganja, otvoren Drajv- in bioskop

U sredu uveče su automobili bili parkirani na Adi Ciganliji i Drajv-in bioskop zvanično je počeo da radi otvaranjem Festivala francuskog filma.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 25.06.2020.

08:38

Nakon skoro mesec dana čekanja i odlaganja, otvoren Drajv- in bioskop
Foto: Promo

''Noćna smena“ film koji svoj život započinje 2020. godine, prati tri policijska službenika koji dobijaju zadatak da ilegalnog migranta isprate do aerodroma Šarl de Gol i smeste ga u avion kojim je planirano da se po naređenju, vrati u svoju domovinu. Međutim, kada kolege saznaju pravu istinu, moraju da naprave težak izbor.

Glavnu žensku ulogu u filmu tumači belgijska glumica Viržini Efira (Virgine Efira ) poznata po ulozi u trileru Ona (Elle ) iz 2016.godine, a u muškim ulogama našli su se Omar Si (Omar Sy) i Gregori Gadboa (Gregory Gadebois) poručio je uoči premijere :
"Ovo je drugi put da radim sa rediteljkom i dugo smo razgovarali o scenariju, o policajcima i kako ona funkcioniše." Podsetimo, festivaL će u kombinaciji Drajv in i Open air bioskopa na Adi biti održan do subote, 27. juna, a biće prikazana četiri ekskluzivna naslova. Ukoliko pak dođe do kiše za vreme trajanja festivala, projekcije francuskog filma biće premeštene u Kombank Dvoranu. Ulaz će biti slobodan, a maksimalan broj je 500 posetilaca.

Prateći program Festivala sačinjen od osam ostvarenja francuske kinematografije održaće se u virtuelnom prostoru Online bioskopa MOJ OFF, kada će se od 24. do 27. juna svakog dana prikazivati po dva besplatna francuska filma.

Nakon završetka festivala, Drive in bioskop će nastaviti sa redovnim filmskim repertoarom koji će biti istaknut na stranici Kombank Dvorane
www.kombankdvorana.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: