Zbog nepovoljnih vremenskih uslova, ponovo odloženo otvaranje ''Drive in'' bioskopa na Adi

Novi datum prikazivanja filma ''Bilo jednom u Holivudu'' biće naknadno objavljen

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 23.06.2020.

10:58

Zbog nepovoljnih vremenskih uslova, ponovo odloženo otvaranje ''Drive in'' bioskopa na Adi
Foto: Gettyimages/Spencer Platt

Ipak, bioskop će zbog najave poboljšanja vremenskih uslova u narednim danima, nastaviti da radi, te će po planu od 24. do 27. juna u kombinaciji Drive in i Open air bioskopa na Adi biti održan Festival francuskog filma. Ukoliko pak dođe do kiše za vreme trajanja festivala, projekcije francuskog filma biće premeštene u Kombank Dvoranu. Ulaz će biti slobodan, a maksimalan broj je 500 posetilaca.

Podsetimo, tokom trajanja Festivala francuskog filma za mesto na parkingu je neophodna rezervacija, dok se za deo na otvorenom savetuje dolazak ranije, radi zauzimanja besplatnog mesta "pod zvezdama" .

Nakon završetka festivala, bioskop na otvorenom će nastaviti sa redovnim repertoarom, koji će biti istaknut na stranici Kombank Dvorane www.kombankdvorana.rs, a kako je i planirano, posetioci će prvih meseca dana moći da uživaju u besplatnim filmskim projekcijama.

Prvih sedam dana besplatne projekcije filmova biće svake večeri. Nakon toga dani rezervisani za besplatan film biće sreda, četvrtak, petak, subota i nedelja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: