Jelena Stupljanin: "Ne daj bože da Srbinu kažeš da se nečega plaši" VIDEO

Znala je da želi da bude na sceni još kao srednjoškolka. Glumu je upisala posle trećeg razreda srednje škole.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.06.2020.

11:30

Jelena Stupljanin:
Foto: Printscreen TV Prva

Usavršavala se u Njujorku a u komisiji pred kojom je polagala završni ispit sedeli su Robert de Niro, Džesika Lang i Meril Strip. I živela je nekoliko godina u "Velikoj jabuci" ali je ipak odlučila da se vrati u rodni grad.

Do korone gledali smo je u predstavama "Korešpodencija" , "Noćna straža" i "Zašto je poludeo gospodin R". I onda je sve stalo.

"Ne daj bože da kažeš Srbinu da se nečega plaši. Nije u tom stvar, stvar je u odgovornosti prema okruženju u kome se nalazimo. Nije stvar toga da li se ja plašim ili ne, stvar je prosto da budemo odgovorni jedni prema drugima", rekla je Jelena Stupljani, koja je gostovala u "Jutru" na TV Prvoj, te navela da je nastavila sa snimanjen tri serije.

Ona je istakla da su ljudi na setu izuzetno odgovorni.

"Svi su u šminkernici nosili vizire i maske. Jednostavno poštujući jedni druge... Najteže je glumicima, jer mi ne možemo da nosimo maske", navela je ona.

Govorila je o snimanju serije "Kamiondžije", pogledajte više u video-materijalu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: