Premijere Bonda, Matriksa, "Teneta" i "Biosa" pomerila je korona, ali neke ćemo ipak gledati ranije

Gledaoci širom sveta sa nestrpljenjem iščekuju buduće filmske hitove

Kultura

Izvor: B92, variety.com

Nedelja, 14.06.2020.

12:13

Premijere Bonda, Matriksa,
Foto: Gettyimages/Adam Berry

Premijera filma "Nema vremena za umiranje" o čuvenom agentu 007 u Sjedinjenim Državama pomerena je za pet dana.

Tačnije, kako piše Variety, biće prikazana pet dana ranije nego što se očekivalo.

Na Tviter stranici James Bond najavljeno je da će film u američkim bioskopima naći od 20. novembra. Četvrti deo "Matriksa" kreće na proleće 2022. godine

Vorner Bros prikazaće svoj četvrti neimenovani nastavak "Matriksa" skoro godinu dana kasnije od prvobitno planiranog datuma 21. maja 2021. godine, tako da će gledaoci moći da ga gledaju tek na proleće 2022. godine.

Holivudski studiji su morali da promene svoje rasporede zbog pandemije kovida 19.

Novi film "Matriksa" čija je produkcija bila u Nemačkoj pre nego što je zaustavljena, nakon toga dobio je novi termin prikazivanja.
"Tenet", "Čudesna žena 1984" Pozorišna pozorišna izdanja

"Tenet", dugo očekivani triler o špijunaži Kristofera Nolana, pomerio je svoju premijeru za dve nedelje, okončavši višemesečna nagađanja o tome da li će spektakl koji košta 200 miliona dolara biti održan sredinom jula.

Film Vorner Brosa u kom igraju Robert Patinson i Džon Dejvid Vošington, prvobitno je bio najavljen za 17. jul, a sada će se u bioskopima pojaviti 31. jula. Na dan kada se očekuje predstavljanje "Teneta", bioskopi će ponovo prikzati jedno od Najveći hitovi Nolana, "Početak", u čast desetogodišnjice od njegovog početka prikazivanja.

Varner Bros takođe je odložio "Čudesnu ženu 1984" za skoro dva meseca, sa 14. avgusta na 2. oktobar. Film o superheroju u režiji Peti Dženkins prvobitno je najavljen za 5. jun, ali je pomeren za avgust, nakon što su bioskopi počeli da se zatvarju zbog pandemije koronavirusa.
Universal Moves Tom Hanks Film nakon apokalipse "Bios" Povratak u 2021

Universal Pictures pomerio je apokaliptični film Toma Henksa "Bios" za nešto skoriji period od najavljenog nakon što ih je takođe poremetio koronavirus.

"Bios" je pomeren sa 2. oktobra na 16. april 2021., film prati robota koji živi na postapokaliptičnoj zemlji. Napravljen da štiti život psa onog koji ga je stvorio, on uči o ljubavi, prijateljstvu i smislu ljudskog života. Henks glumi bolesnog tvorca i poslednjeg čoveka na zemlji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: