Scenarista serije "Prijatelji": "Volela bih da sam znala šta sada znam. Postupila bih drugačije"

Popularna serija "Prijatelji", koja je snimana od kraja devedesetih do ranih 2000. i danas je veoma popularna, a ko-autorka Marta Kaufman nedavno je izjavila da bi volela da je za vreme pisanja scenarija za seriju znala sve ono što zna danas.

Kultura

Izvor: Kliks.ba

Četvrtak, 11.06.2020.

09:07

Scenarista serije
Foto:Gettimages/ Getty Images

Ova 63-godišnjakinja je kroz suze izjavila kako bi volela da je u scenario dodala još neke stvari.

"Volela bih da sam tada znala ono što znam danas. Da jesam, postupala bih drugačije", objasnila je ona, dodavši kako je na snimanjima uvek radila raznolika ekipa te kako nisu birali samo belce za rad na setu.

Zvezda serije Dejvid Švimer je ranije ove godine objasnio kako je nekoliko puta uticao na odabir glumačke postave u seriji: "Bio sam svestan činjenice da nismo svi jednaki i godinama sam se borio za to da Ros izlazi sa ženama koje nisu belkinje. Jedna od prvih devojaka s kojom sam izlazio u seriji bila je iz Azije, a nešto kasnije sam izlazio i s Afroamerikankom. Svesno sam priču gurao u tom pravcu".

Dodao je kako bi voleo da vidi novu verziju prijatelja s drugačijom glavnom postavom, kazavši kako bi među glavnim ulogama trebalo da budu svi Afroamerikanci ili Azijati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: