Ovo je zvanično najnasilnija serija na malim ekranima

“Gangs of London” je privukla 2,23 miliona gledalaca, a ocenjena je za najnasilniju i zbog stravičnih scena mučenja.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.05.2020.

18:13

Ovo je zvanično najnasilnija serija na malim ekranima
Foto: Gettyimages/Jeff Spicer

“Gangs of London” je nova serija koja je prestigla “Game of Thrones” kada je u pitanju broj nasilnih smrti tokom prve sezone.

Nova krimi-drama “Gangs of London”, čiji tvorci su bili zaduženi i za hit mini-seriju “Chernobyl”, zvanično je postala najnasilnija serija na malim ekranima u Velikoj Britaniji.

Serija koja prati priču nasilne bande u Londonu šokirala je gledaoce u ovoj zemlji, a samo u prvoj sezoni je prebrojano 113 nasilnih smrti.

Prethodni rekord je držala jedna od najuspešnijih serija svih vremena, “Game of Thrones”, ali je tokom njene prve sezone bilo “samo” 48 nasilnih smrti, piše britanski list “Miror”.

Napadi mačetom, žrtva u potpunosti iseckana na komade, vađenje očiju, sečenje jezika, kao i odrubljivanje glave; sve to su scene koje ćete videti ako se odlučite da pratite ovu seriju u kojoj glavnu ulogu tumači mladi glumac Džo Kol, poznat kao brat Tomija Šelbija u seriji “Peaky Blinders”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: