Pogledajte trejler za najnoviji film Spajka Lija VIDEO

Film se bavi posledicama Vijetnama.

Kultura

Izvor: Engadget

Utorak, 19.05.2020.

15:31

Pogledajte trejler za najnoviji film Spajka Lija VIDEO
Foto: Gettyimages/Charley Gallay

Spajk Li nije stranac u strimingu filmova, ali ovoga puta pokazaće šta sve zna direktno na Netfliksu.

Objavljen je prvi trejler za film ‘’Da 5 Bloods’’, koji govori o ratnim veteranima koji se vraćaju u zemlju kako bi pronašli ostatke svog vođe odreda (igra ga Čedvik Bozman iz Black Panthera) i kako bi ponovo vratili zakopano zlato.

Kao što pokazuje snimak, ovo je više od potrage za blagom. Veterani će se susretati sa užasima koje je rat ostavio kao posledice ne samo na njihove živote, već i na državu za koju su se borili. Premijera filma je 12. juna. Prvobitna ideja je bila da se prikaže u Kanu, ali zbog pandemije koronavirusa filmski festival je otkazan.

Ovaj film je svakako i prekretnica za Lija i kao takav prikazaće se direktno na internetu bez prvobitnog prikazivanja na nekom od filmskih festivala.

Ne postoji garancija da će ovaj potez prikazivanja filma onlajn režiser ponoviti kada bioskopi konačno otvore svoja vrata, ali njegovo ime svakako će privući publiku i onlajn.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: