Filmovi o Maradoni i Polunjinu na onlajn filmskom festivalu

U trenucima kućne izolacije pokrenut je najnoviji onlajn filmski festival pod nazivom ''Moj off'' sa svim elementima koji čine ovakav kulturni događaj.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 25.03.2020.

12:51

Filmovi o Maradoni i Polunjinu na onlajn filmskom festivalu
Foto: Promo

Igor Stanković, direktor Kombank dvorane, za Jutro TV Prve kaže da će tokom epidemije i inicijative da se ostane kod kuće, svi obožavaoci dobrog filma moći od petka da gledaju pet programskih celina, 65 filmova “Gledaćete filmski festival sa celinama velikana Felinija, Kišlovskog, Linča. Takođe imamo program dečjih filmova, porodičnih filmova, dokumentaraca, kao i filmovi koji su prikazani samo jednom na nekom od festivala u Srbiji ili nisu nikada do sada.”

Prvi festival OFF je besplatan za sve od 27. marta do 10. aprila.

Prvi online filmski festival - MOJ OFF je besplatan, počinje u petak 27. marta u 21h i traje do 10, aprila. Filmove možete gledati na sajtu mojoff.net.

Najnoviji film reditelja Romana Polanskog, ostvarenje ''Optužujem'', čija je tema upravo čuvena afera s kraja 19. veka koja je uzdrmala i duboko podelila francusko društvo, otvoriće prvi besplatan festival.

Takođe, publika će moći da sazna interesantne i do sada nikad viđene detalje iz života slavnog argentinskog fudbalera Dijega Maradone u istoimenom engleskom dokumentarnom filmu reditelja Asifa Kapadije.

A koje filmove Stanković predlaže da obavezno pogledate, saznajte u video-materijalu:

Kompletan program pogledajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: