Pogledajte kako će Robert Patinson izgledati u ulozi Betmena

Pre nekoliko meseci objavljeno je da će novi Betmen biti Robert Patinson, a sad je izašao prvi tizer koji prikazuje kako će izgledati u toj ulozi.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 14.02.2020.

15:49

Pogledajte kako će Robert Patinson izgledati u ulozi Betmena
Foto: Printscreen/youtube

Reditelj filma Met Rivs objavio je tizer na kojem se vidi samo Betmen u odelu, a kratak snimak odmah je izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama.Patinson, nedavno proglašen najlepšim muškarcem sveta, u ulozi Betmena naslediće Bena Afleka, koji je odstupio nakon ‘’Zore pravednika’’ 2016. godine. Patinson je izjavio za Varajeti da je voleo Bartonove Betmene tokom odrastanja. Kad je čuo da Rivs snima novog Betmena sa kompanijom Vorner bros., nije se nimalo dvoumio, nego se odmah prijavio na audiciju. Betmen bi u bioskope trebalo da stigne u junu 2021. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: