Olja Lević: "Sudbina ovde zaista nikoga nije štedela"

Samo nekoliko dana deli nas od početka emitovanja serije "Igra sudbine", za koju kreativni tim tvrdi da će biti potpuni hit. Jedna od glavnih ženskih uloga poverena je mladoj glumici Olji Lević, koja je govorila o ovom ostvarenju.

Izvor: B92, Prva TV
Podeli
Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović

U seriji "Igra sudbine" tumačite lik Mile. O kakvoj devojci je reč?

"Mila nije prototip većine današnjih devojaka. Vrlo je vredna, posvećena i požrtvovana. Iako nije najstarija, ona je glava porodice i vodi računa o sestri Nadi i bratu Debeljku. U početku se zabavlja sa Lukom, koga igra Stevan Piale, i pokušava da ga usmeri na pravi put. Ona govori nekoliko jezika i zaposlena je u ozbiljnoj kompaniji. Stalo joj je da i njen momak nađe dobar posao"

Da li vremenom Mila odustaje od svojih principa?

"Iako joj se neke stvari pružaju "na tacni", ne želi da ih prihvati. Ima želju da napreduje u poslu, ali to želi da postigne isključivo svojim znanjem, zalaganjem i radom. Drugi način ne prihvata. Veoma je odgovorna i visokih moralnih načela, tako da nikakve životne okolnosti, ma koliko bile teške, neće poljuljati njene principe"

Čini se da igra sudbine nije mimoišla ni Milu?

"Svi likovi su vrlo isprepletani. Baš kao što i samo ime serije kaže, sudbina je rešila da se poigra, ali ovde izgleda nije štedela. Poigrala se sa svima. Mila će takođe na svojoj koži osetiti sve te promene"

Šta biste poručili gledaocima, zbog čega ne bi trebalo da propuste seriju "Igra sudbine"? "'Igra sudbine' je priča u kojoj će se mnogi prepoznati. Shvatićete da se životne okolnosti kroz koje prolaze likovi, dešavaju svakodnevno i u realnosti. Verujem da će gledaoci zaista uživati i željno iščekivati svaku sledeću epizodu"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 28 idi na stranu