Stevan Piale o "Igri sudbine": Biće ovo "Španija na srpski način", zato ne propuštajte!

Nakon veoma uspešne serije "Istine i laži", gledaoci Prve TV od 20. januara imaće priliku da prate novu, zanimljivu priču punu intriga i tajni, koju potpisuje isti kreativni tim.

Kultura

Izvor: B92, prva.rs

Četvrtak, 16.01.2020.

12:00

Stevan Piale o
Foto: Prva TV/Aleksandar Krstoviæ

Rađena po kolumbijskoj telenoveli, serija “Igra sudbine” prepuna je živopisnih likova, neočekivanih obrta, ljubavnih intriga i skandala, zapleta, spletki i izdaja, ali pre svega najčistijih emocija ljubavi, prijateljstva, odanosti, porodičnih i prijateljskih odnosa, koji pobeđuju sva iskušenja.

Jednu od glavnih uloga tumači mladi glumac Stevan Piale, koga smo već imali prilike da gledamo u kultnim filmovima "Šešir profesora Koste Vujića" i "Bićemo prvaci sveta", ali i u serijama "Selo gori, a baba se češlja", "Zvezdara" i "Šifra Despot".

Posle dva odlična filma i nekoliko epizodnih uloga u domaćim serijama, ovog puta gledaoci će imati priliku da Vas vide u glavnoj ulozi.

- Nosim fantastična iskustva sa tih snimanja, ali serija "Igra sudbine" je potpuno drugačiji projekat. Drugačije se snimalo, nije trajalo ovoliko, a nisam ni imao glavnu ulogu. Ovo je ipak zahtevnije. Snima se pet dana po 12 sati. Brzo se radi, ali veoma je zanimljivo i uzbudljivo.

Šta možemo da očekujemo od serije "Igra sudbine"?

- Serija je baš takva, kako joj i samo ime kaže. Sudbina se malo poigrala sa svim likovima. Postoje dve paralelne priče, o bogatstvu i siromaštvu. Ja sam Luka Ožegović koji uz oca odrasta u siromaštvu. Živimo u kući sa još dve porodice i zapravo iznajmljujemo samo sobu. Paralelno postoji porodica Kanački, koju čine Ada Kanački - uspešna žena i njen sin Aleksa. U jednom trenu, život mi se okreće naglavačke. Ceo zaplet je već u startu veoma interesantan, koliko god bio španski, prilagođen je našem mentalitetu.

Šta biste poručili gledaocima, zbog čega ne bi trebalo da propuste ovu seriju?

- Gledaoci će se sigurno prepoznati u nekim segmentima serije, baš zato što je prilagođena našem mentalitetu i podneblju. Uživaće u dobroj, zanimljivoj i veoma dinamičnoj priči koja krije brojne zaplete. Sa svakom novom epizodom shvatiće da ima puno svakodnevnih životnih situacija. Biće ovo "Španija na srpski način", zato ne propuštajte!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: