Stiže novi Drakula, strašniji nego ikada VIDEO

Prikazivanje prve epizode mini-serije "Drakula" na BBC 1 je 1. januara.

Kultura

Izvor: Klix

Četvrtak, 12.12.2019.

13:26

Stiže novi Drakula, strašniji nego ikada VIDEO
Foto: printscreen/yt

Objavivši termin prikazivanja prve od tri epizode, BBC je na svom nalogu na Tviteru postavio kratki tizer u kojem vidimo kako se Drakula kupa u moru krvi, uz poruku da će nam novogodišnja noć svakako biti nikakva, ali da se ne bojimo, jer vladavina trodnevnog terora započinje odmah nakon što se izljubimo sa svojim bližnjima, pojedemo dvadeset i osmu sarmu i odgledamo Novogodišnji koncert u Beču. "Gledaćete nas razrogačenim očima iznad ivice jastuka", najavljuje kreator serije, koji je prethodno transportovao Šerlok Holms u moderna vremena.

Škot koji je napisao i serijal "Doctor Who" izražava nadu da ćemo nakon "Drakule" imati noćne more. Mofat nakon prče o najslavnijem vampiru priprema novi horor projekat radnog naziva "Džekil".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: