Miloš Biković o novoj ulozi u filmu "Sluga"

Samo nekoliko dana posle premijere u Moskvi, u domaće bioskope premijerno stiže ruska komedija “Sluga” sa Milošem Bikovićem u do sada neviđenoj ulozi - mladog, bogatog i bahatog momka koji sticajem okolnosti, dobija lekciju pravih vrednosti iz života.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 21.11.2019.

13:14

Miloš Biković o novoj ulozi u filmu
Foto: Promo

Premijera filma zakazana je za 27. decembar u bioskopu Cineplexx Ušće, a istog dana film će početi da se prikazuje na redovnom repertoaru bioskopa širom zemlje i regiona.

Biković glumi glavnog junaka Grigorija „Grišu“, raskalašnog klinca koji ne mari za druge, zbog čega njegov otac iscenira saobraćanu nesreću, iz koje će se njegov sin probuditi u prošlosti! Griša se budi u prošlom veku, okružen seljacima, koji ne znaju za njegove "magične skalamerije" poput mobilnog telefona i koji ga nimalo ne štede.

“Imamo neobičnu priču, vrlo zanimljiv scenario i markantne likove”, otkriva Biković, ističući da je tačno da igra razmaženog sina, ali da u njemu postoji zrnce dobrote koje će se tokom filma razvijati.

Kroz seriju urnebesnih scena vidimo kako se Biković snalazi kao sluga, ali i šta se dešava kada na jednoj lepoj devojci vidi "moderne gaće". U filmu koji je režirao Klim Šipenko, pored Bikovića igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva…Distributeri filma su: Stars Media Int.i Delius film.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: