Film "Četiri ruže" uskoro u bioskopima

Debitantski film reditelja Vasilija Nikitovića „Četiri ruže“ naći će se uskoro pred gledaocima u Srbiji. Svečana premijera najnovijeg filma u domaćoj produkciji zakazana je za 3. decembar u Sava centru, a gledaoci već mogu da pogledaju trejler kroz koji upoznajemo aktere ove uzbudljive krimi-drame.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 20.11.2019.

12:00

Film
Foto: Printscreen YouTube / Èetiri Ruže Film

„Četiri ruže“ je svojevrstan mozaik urbanih likova, koje tokom jedne beogradske noći povezuje želja za brzom i lakom zaradom, dobrim provodom i bezbrižnim jutrom. Film se sastoji od nekoliko paralelnih priča smeštenih u ambijent noćnog života Beograda.

U središtu carstva poroka noćnog kluba u kome se vodi bespoštedna borba, često i sa druge strane zakona, naći će se običan čovek. U bezuspešnom pokušaju da pobegne od svega, shvata da će uspeti samo ako u pomoć pozove sve ono što je u međuvremenu izgubio: ljubav, iskrenost i veru.

Jedan od upečatljivijih segmenata filma jeste i originalna muzika. Neke od filmskih numera izvode bendovi i autori poput The Kuguars, Lollobrigida, Sevdah Baby, Pavel, Glissers, grupa Kal, Rambo Amadeus, Bobana Petrović i drugi. Odličnu glumačku ekipu predvode Dragan Jovanović, Srđan Žika Todorović, Gordan Kićić, Milutin Milošević, Sonja Kolačarić i Jana Milić. Scenario potpisuju Balša Labović i Vasilije Nikitović, direktor fotografije je Dimitrije Joković – Džima, scenograf Ivan Denić, dizajner zvuka Aleksandar Protić, montažer Stevan Marić, kompozitorka Marija Jelić, za kostim i šminku pobrinula se Milica Šujica, a producent filma je Vasilije Nikitović.

Film je snimljen u produkciji Kinooko filma uz podršku Filmskog centra Srbije i Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije, a u bioskopskoj distribuciji naći će se od 5. decembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: