"Preko trnja do zvezda": Pit otkriva tajne koje dovode u pitanje prirodu ljudskog postojanja

Stigao je novi trejler za jedan od najiščekivanijih filmova ove godine "Ad Astra", sa Bredom Pitom u glavnoj ulozi. Na svom putovanju do ivica solarnog sistema Roj (Bred Pit) otkriva mnoge tajne koje dovode u pitanje prirodu ljudskog postojanja, kao i naše mesto u kosmosu.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 23.08.2019.

13:21

Foto: Getty/Sebastian Reuter / Stringer

Ovaj naučnofantastični triler smešten je u budućnost, a Roj će pokušati da pronađe nestalog oca, legendarnog astronauta, kog igra Tomi Li Džouns. Pored toga što su obojica astronauti, njihova sličnost ogleda se i u zajedničkom uverenju da se odgovori na sve životne zagonetke kriju duboko u svemiru.

Fantastičan spoj svemirske avanture i ne uvek savršenih međuljudskih odnosa zaintrigiraće čak i gledaoce koji nisu fanovi naučnofantastičnih filmova. U novom trejleru bliže ćemo upoznati glavnog lika i saznati delić priče filma "Ad Astra" (Per aspera ad astra) što na latinskom znači "Preko trnja do zvezda".

Pored Breda Pita i Tomija Li Džounsa, sjajnu glumačku ekipu čine Liv Tajler, Donald Saterland i Rut Nega.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: