Bjelogrlić: Hteo sam da napravim nešto što odskače

Druga sezona najgledanije regionalne serije "Senke nad Balkanom" premijerno je predstavljena na 25. Sarajevo film festivalu.

Kultura

Izvor: Tanjug

Utorak, 20.08.2019.

13:02

Bjelogrlić: Hteo sam da napravim nešto što odskače
Foto: Getty/Joshua Blanchard / Stringer

Autorska i glumačka ekipa predvođena rediteljem Draganom Bjelogrlićem prošetala je sinoć glamuroznim crvenim tepihom, čime je otvoreno četvrto veče ovog Festivala.

"Pre dve godine smo na istom ovom mestu predstavili Senke nad Balkanom. Sarajevo film festival je za nas bio taličan, posle su se samo ređali uspesi. Moje ambicije su bile da napravimo nešto što odskače od uobičajenih produkcija. Tada nisam gajio optimizam da će to biti dobro prihvaćeno, ali to se desilo. Ko je voleo prvi deo, siguran sam da će voleti i nastavak", rekao je Bjelogrlić novinarima.

Pored Bjelogrlića, crvenim tepihom su prošetale i glavne glumice Marija Bergam, Nataša Ninković, Leona Paraminski, kao i Goran Bogdan i Radivoje Bukvić.

Premijernom predstavljanju serije prisustvovali su i jedan od scenarista Boban Jevtić i glavni scenograf Goran Joksimović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: