Ako do sada niste voleli čuvenu "jezivu" porodicu, sada ćete promeniti mišljenje VIDEO

Čuvena i decenijama unazad globalno popularna porodica ove jeseni se vraća na velike ekrane.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Printscreen YouTube/MGM
Foto: Printscreen YouTube/MGM

Novi film, ovoga puta animirani, o dogodovštinama porodice Adams, koji u bioskopske sale stiže 11. oktobra, pre nekoliko dana je dobio svoj prvi najavni trejler.

Priča počinje selidbom Adamsovih u Nju Džersi, čiji stanovnici, iako u početku veoma srdačni, shvataju da nisu baš najspremniji da prihvate "jezivu" porodicu i njihov način života.

Komšije od njih zahtevaju da se prilagode ili da odu iz njihovog grada. A to sa porodicom Adams, međutim, ne ide baš tako lako. Oni su savršeno srećni i zadovoljni svojim "jezivim" ponašanjem i načinom života, i to ni od koga ne kriju.

Osim kultne muzičke teme poznate po pucketanju prstima, u filmu se čuje i muzika poznatog repera Snup Doga, koji u filmu pozajmljuje glas jednom od likova.

Glasove glavnim likovima u najnovijoj verziji porodice Adams dali su: Oskar Ajzak - Gomez, Šarliz Teron - Mortiša, Kloi Grejs Morec - Sreda, Fin Vulfhard - Pagsli, Nik Krol - Ujka Fester, Snup Dog - rođak It, Bet Midler - Baka i Alison Dženi - Margo Nidler, komšinica iz Nju Džersija.

Film/TV

270 filmova u 18 programa na Sarajevo Film Festivalu

Sarajevo Film Festival počinje 16. avgusta svetskom premijerom filma "Sin" bosanskohercegovačke redateljke Ines Tanović, a do 23. avgusta biće prikazano rekordnih 270 filmova u 18 programa iz 56 zemalja. U konkurenciji za nagrade "Srce Sarajeva" su 53 filma, raspoređena u četiri takmičarske selekcije - igrani, dokumentarni, kratki i studentski film.

Film/TV sreda 14.08. 10:32 Komentara: 0

Počast Makavejevu na Sarajevo film festivalu

Sarajevo film festival i ove godine će u programu "Talents Sarajevo" ugostiti talentovane filmske umetnike i mlade kritičare iz regiona, a njegova tema biće "Innocence Un/Protected", referenca na film "Nevinost bez zaštite" Dušana Makavejeva, čime "Talents Sarajevo" odaje počast nedavno preminulom velikanu jugoslovenske i svetske kinematografije.

Film/TV utorak 13.08. 13:12 Komentara: 0

"Gordan Mihić je bio naš filmski Čehov"

"Gordan Mihić je bio naš filmski Anton Pavlovič Čehov. Niko na ovom ubogom tlu nije uspeo kao Gordan da životnim autsajderima, nesrećnicima sa margine, daruje autoritet uzvišenih tipova niti je, da ja znam, postojao neko kome je tako dobro pristajalo vlastito ime", ocenio je reditelj Emir Kusturica povodom smrti scenariste Gordana Mihića.

Film/TV utorak 13.08. 11:20 Komentara: 4
strana 1 od 17 idi na stranu