"Parodija stvarnih života": "Beverli Hils 90210" ponovo na malim ekranima VIDEO

Kultna tinejdžerska serija mnogih današnjih tridesetogodišnjaka i četrdesetogodišnjaka "Beverli Hils 90210" prošle noći se vratila na male ekrane.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 08.08.2019.

13:31

Default images

Televizija Foks snimila je šest novih epizoda serije koja sada nosi skraćeno ime "BH90210", kojima želi da "ispipa teren" pred starom, ali još više pred nekom novom publikom. A da li će prvih šest epizoda prerasti u celu sezonu i eventualno se nastaviti u nekom dužem periodu, zavisiće od toga na kakav prijem naiđu startne epizode.

Serija nije u vezi sa ostalim serijama i serijalima koje su, pod "firmom" 90210, snimane od završetka originalnog serijala 2000. godine, već bi na njega trebalo direktno da se nastavlja.

Od prvih sekundi špice reklo bi se da novi BH "udara na nostalgiju", budući da je sama špica delimičan rimejk originalne i da je prati muzička tema originala.

I cela glumačka ekipa, osim nedavno preminulog Luka Perija - večitog zavodnika iz crnog poršea Dilana Mekeja, je tu: Gabrijel Karteris - Andrea Zakerman, Šenen Doerti - Brenda Volš, Dženi Gart - Keli Tejlor, Brajan Ostin Grin - Devid Silver, Džejson Pistli - Brendon Volš, Tori Speling - Dona Martin i Ian Ziring kao Stiv Sanders. Jedinom koji nedostaje u ponovnom okupljanju poznate družine - Dilanu, biće posvećena cela jedna epizoda serije.

Kao kreatori serije na špici su potpisane Dženi Gart i Tori Speling.

Za razliku od originala u kome je svako tumačio sudbinu svog lika, u novoj seriji likovi preuzimaju sudbine svojih tumača. Tako će, na primer, Tori Speling, koja je nekoliko puta bankrotirala, u seriji imati dosta novčanih problema.

Sama serija "BH90210" je, u stvari, i zamišljena kao parodija stvarnih života njenih glavnih glumaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: