Južna Koreja ulaže milion dolara u srpski film "Čulova iskušenja"

U srpski film "Čulova iskušenja" Južna Koreja uložiće milion dolara, rekao je reditelj Danilo Bećković.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 16.07.2019.

17:05

Južna Koreja ulaže milion dolara u srpski film
Foto: Printscreen/TV Prva

Glavni likovi filma su jedan fudbaler i tajni agent iz Severne Koreje koji dolaze u Srbiju, rekao je Bećković gostujući u "Jutru" Prve televizije.

Priča je inspirisana istinitim događajima, a radnja filma se dešava u Srbiji. Glavne uloge u filmu tumačiće dva poznata južnokorejska glumca, rekao je Bećković.

"Čulova iskušenja" je film o mladom severnokorejskom fudbaleru Čulu i njegovom pratiocu iz tajne službe, koji završavaju u srpskom fudbalskom klubu.

Zamišljen kao napet, ali zabavan i dinamičan film, “Čulova iskušenja”, biće mešavina više žanrova - crne komedije, sportske drame i akcionog trilera, koji će na interesantan način prikazati kako Beograd i sva njegova iskušenja vidi ambiciozni sportista koji dolazi iz konzervativne sredine.

Upravo ove vrednosti prepoznala je jedna od najuspešnijih svetskih producentskih kuća "Lewis Pictures" koja će uložiti milion dolara u ovaj projekat.

"Lewis Pictures" je najprestižnija i najinovativnija produkcijska kuća u Južnoj Koreji, koja je sa "Warner Brosom" i produkcijskom kućom Breda Pita radila velike hit filmove za Netflix,prikazane na najprestižnijim svetskim festivalima kao što su Kan i San Sebastijan.

Film "Čulova iskušenja" je multilingvalan, i biće prikazan na tri jezika. Na engleskom, srpskom i korejskom jeziku.

Više o filmu pogledajte u video-snimku:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: