Kako će izgledati "Bond 25"? VIDEO

Upravo je objavljen prvi video-materijal sa snimanja novog filma o tajnom agentu 007.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 26.06.2019.

14:55

Kako će izgledati
Foto: EPA / Hanout

Jednominutni snimak prikazuje scene sa snimanja filma na Karipskim ostrvima. Novi nastavak, inače, još nije dobio ime, pa je za sada poznat samo kao "Bond 25".

U filmu, koji režira Kari Fukunaga, Danijel Krejg se, uprkos oprečnim informacijama koje su prethodile snimanju, vraća u ulozi najpoznatijeg filmskog tajnog agenta na svetu.

"Bond 25" će se, kako se očekuje, u bioskopima naći početkom aprila 2020. godine.

Dosadašnje snimanje filma pratilo je nekoliko nezgoda. Tako je "kontrolisana ekspolozija" početkom juna povredila jednog radnika na snimanju i oštetila prostorije Pajnvud studija.

U maju je i sam Danijel Krejg povredio članak tokom snimanja jedne akcione scene, zbog čega je snimanje odloženo na neko vreme.

Oko 25. nastavka jednog od najdužih akcionih filmskih serijala u istoriji kinematografije koplja su se lomila još od kada je, pre četiri godine, najavljen. Tako je, još u ranoj fazi rada, ekipu napustio reditelj Deni Bojl, koji je to objasnio "kreativnim razmimoilaženjem".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: