"Niko neće biti Indijana Džons! Ja sam Indijana Džons. Kada mene nema, nema ni njega!"

I pored toga što se priča da bi Kris Prat mogao da od Harisona Forda preuzme ulogu Indijane Džonsa u nekom od budućih nastavaka, legendarni glumac tvrdi da od toga nema ništa.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 29.05.2019.

21:20

Default images

"Niko neće biti Indijana Džons! Zar ne shvatate? Ja sam Indijana Džons. Kada mene nema, nema ni njega. Jednostavno je!", izajvio je 78-godišnji Ford.

"Veoma je težak način da se to saopšti Krisu Pajnu. Žao mi je, momak!", uzvratio je Ford, namerno zamenivši Prata za Pajna.
Pratovo ime vezuje se za lik Indijane Džonsa još od 2015. godine, i to nakon što je Dizni preuzeo prava na film od Paramaunta.

Prat se već dokazao u akcionim filmovima "Osvetnici: Kraj igre" i "Svet iz doba jure", ali taj 39-godišnak, izgleda, neće uskoro postati Indijana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: