Ova serija je gledanija i od "Game of Thrones" VIDEO

Nova televizijska serija "Chernobyl" je ubrzo nakon emitovanja postala najgledaniji sadržaj prema podacima IMDB-a, prestigavši dugogodišnje omiljene serije publike kao što su "Game of Thrones", "Breaking Bad" i "The Wire".

Kultura

Izvor: B92

Subota, 25.05.2019.

14:37

Ova serija je gledanija i od
Foto: Getty/ Frederick M. Brown / Stringer

Serija produkcijske kuće "Sky Original" iz pet delova predstavlja dramatizaciju nuklearne katastrofe iz 1986. godine u Ukrajini i njenih posledica, prateći priče onih koji su pogođeni eksplozijom, kao i onih koji su bili zaduženi za operaciju.

Serija u kojoj glavne uloge tumače Džered Haris, Stelan Skasgard, Emili Votson i Džesi Bakli, dobila je pet zvezdica još od svog debija na Sky Atlanticu i NOW TV 7. maja. Zanimljivo je da je skoro dva miliona ljudi gledalo prvu epizodu.

Za manje od tri nedelje "Chernobyl" je dospeo na vrh lestvice IMDB-a u sekciji filma i televizije.

"Ovaj neverovatan projekat Sky Originala privlači gledaoce širom Velike Britanije i šire, zbog dobrih razloga - scenario i produkcija su bez premca, a priča je fascinantna i krajnje tragična", rekao je direktor programa Sky Originala Zai Benet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

136 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: