Džejmsu Bondu potreban pomoćnik za "intimne stvari"?

Prvi put u istoriji sage o čuvenom detektivu, angaživan je "intimni trener", kako bi dao smernice Danijelu Krejgu kad su u pitanju ljubavne scene.

Izvor: B92
Podeli
Foto: gettyimages/Slaven Vlasic/Stringer
Foto: gettyimages/Slaven Vlasic/Stringer

Pomoćnik za snimanje intimnih scena angažovan je na snimanju 25. po redu nastavka o najpoznatijem tajnom agentu na svetu - Džejmsu Bondu, kako bi pomogao glavnim glumcima, Danijelu Krejgu i Ani de Armas u snimanju scena seksa.

Ekipa jednog od najiščekivanijih filmova na to se odlučila kako bi bili sigurni da se 51-godišnji tajni agent i njegova 20 godina mlađa Bondova devojka, prilikom snimanja najintimnijih scena osećaju prijatno, prenosi T portal.hr.

Kako je otkrio izvor blizak filmskoj ekipi, sve se promenilo nakon "MeToo" pokreta. "Sve se pomnije i pažljivije snima i svim silama želi se osigurati da zvezde na setu dobijaju potpunu podršku i potporu koja im je potrebna, pa čak i kada su u pitanju ponekad rizične scene seksa“, otkrio je izvor i dodao: "Pomoćnik za intimne scene prisutan je na snimanju u svakom trenutku i radi s Danijelom Krejgom i novom Bondovom devojkom Anom de Armas. Prolazi s njima scenario, a sve kako bi svi bili sto posto sigurni da se i oni osećaju prijatno u svemu što im je namenjeno."

Snimanje 25. po redu epizode ove sage planirano je za 2020. godinu.

Film/TV

Film "Mamonga" premijerno u Karlovim Varima

Nedavno završeni dugometražni igrani film "Mamonga" reditelja Stefana Maleševića imaće svetsku premijeru na festivalu u Karlovim Varima, u okviru takmičarskog programa East of the West. Festival se održava od 28. juna do 6. jula.

Film/TV utorak 28.05. 13:12 Komentara: 0
strana 1 od 27 idi na stranu