Nova teorija fanova Igre prestola: Džonovu sudbinu odredio je poster

Fanovi "Igre prestola" imaju novu teoriju o osmoj sezoni ove serije. Naime, među promotivnim posterima koje je HBO nedavno izbacio, nalazi se onaj na kojem Džon Snežni sedi za Gvozdenim prestolom. Oni kažu - upravo ova fotografija otkriva njegovu sudbinu na kraju serije.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.03.2019.

11:05

Nova teorija fanova Igre prestola: Džonovu sudbinu odredio je poster
Foto: Gettyimages

HBO je izbacio promotivne fotografije na kojima svaki od likova sedi za Gvozdenim prestolom, ali poster na kome je Džon Snežni prilično podseća na onaj iz 2011. godine na kojem se nalazi Ned Stark.

Oni su zauzeli isti položaj. Obojica su pogrbljeni i naslonjeni na mač sa njihove desne strane.

Fanovi su stoga zaljučili da bi ovo moglo da znači da će Džona zadesiti sudbina Neda Starka, s obzirom na to da je on tada pogubljen.

Ranije ove godine pojavile su se teorije da će Džon Snežni u osmoj sezoni otkriti svoje poreklo, a za to je bio signal pero koje se nalazi u trejleru nove sezone.

Inače, u istom trejleru Džon, Sansa i Arja prolaze kroz kriptu Zimovrela, gde je sahranjena njihova porodica, i tu otkrivaju svoje statue.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: