De Niro, Paćino, Kajtel, Peši, Kanavale i "novi" Skorseze

Pojavila se prva kratka najava dugo očekivane biografske krimi-drame "Irac" (The Irishman) u kojoj ćemo ponovo gledati legendarne Roberta de Nira, Al Paćina, Harvija Kajtela, Džoa Pešija i Bobija Kanavalea kao vrhunske mafijaše.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 28.02.2019.

00:53

De Niro, Paćino, Kajtel, Peši, Kanavale i
GettyImages

Priča "The Irishmana" bazirana je na knjizi "I Heard You Paint Houses" autora Čarlsa Branta u kojoj je priča o nestanku sindikalnog vođe Džimija Hofe predstavljena iz perspektive njegovog navodnog ubice, Irca Frenka Širana. Film je režirao fantastični Martin Skorseze.

Ovo će biti najskuplji Skorsezeov film do sada s obzirom na to da je radnja filma smeštena u dva razdoblja u kojima će morati da se digitalno dorade likovi koje tumače Robert de Niro, Al Paćino i Džo Peši.

Naime, De Niro će za potrebe filma morati da izgleda kao da mu je 30 godina, a koristiće se slični efekti kao u filmu "The Curious Case of Benjamin Button". De Niro u filmu tumači ulogu Širana, plaćenog ubice koji radi za mafiju. On je najverovatnije povezan sa ubistvom Hofe, kojeg glumi Paćino.

Džo Peši igra ulogu Rasela Bafalina, šefa mafije poreklom sa Sicilije čija je misija da ujedini kompletnu istočnu obalu u organizaciju Koza nostra. Njegov protivnik je Anđelo Bruno, kojeg glumi Harvi Kajtel.

"The Irishman" je u potpunosti producirao Netfliks, a film će premijerno biti prikazan na jesen ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: