Film Prvenac Nikole Petrovića "Psi umiru sami" VIDEO

Nov film "Psi umiru sami" nije podržala nijedna zvanična državna kulturna institucija i odbijen je na dva konkursa, ali to nije obeshrabrilo autora Nikolu Petrovića da se poslednje tri godine posveti realizaciji svog prvenca.

Izvor: B92
Podeli
Foto: YouTube Screenshot
Foto: YouTube Screenshot

Jednu od zapaženijih uloga, policijskog inspektora, igra Dragan Vujić Vujke.

"Moj policijski inspektor je čovek od krvi i mesa. Priča vezano za njegov posao ga je koštala života. Vodi svoj poslednji slučaj pred penziju, ćerku nije video 15 godina, žena mu je umrla odavno", opisuje svoju ulogu Vujić.

On kaže da je oduvek podržavao mlade na početku karijere i da mu je zadovoljstvo što je deo projekta.

"Film može da bude dovoljno prijemčiv da bioskopski gledalac izađe zadovoljan. Nije veliki film, ali može da bude značajan."

Šta je još popularni glumac rekao o ovom filmu možete pogledati u prilogu emisije "150 minuta".

Film/TV

Ovacije na premijeri filma "Psi umiru sami"

Sinoć je u prepunoj Kombank dvorani u okviru domaćeg takmičarskog programa ovogodišnjeg FEST-a premijerno prikazan film "Psi umiru sami". Rediteljski debi Nikole Petrovića ujedno je bio i debi glavnih glumaca Srđana Petrovića i Mine Obradović, koji su pozdravljeni ovacijama nakon projekcije filma.

Film/TV četvrtak 28.02. 18:50 Komentara: 1

"Da je muškarac, rekao bih za Drinku da je samuraj"

Film "Šavovi” Miroslava Terzića, nagrađen na nedavno završenom Berlinskom filmskom festivalu, imaće domaću premijeru sutra u Kombank dvorani, u okviru 47. Festa, a reditelj ističe da je to priča o svim borbama, neprestanoj potrazi za onim što vas kopka, muči i želji da se zna istina ma kakva ona bila.

Film/TV četvrtak 28.02. 12:43 Komentara: 7
strana 1 od 40 idi na stranu