Greška Spajdermena:Nije bio svestan da je otkrio šta će biti sa Osvetnicima

Ponovo je to uradio. Zvezda Spajdermena Tom Holand nije bio svestan da je napravio veliki gaf pre godinu dana kada je promovisao poslednji deo Marvelovog filma "Osvetnici: Rat beskraja" (Avengers: Infinity War). Govoreći o snimanju, on je još tada nagovestio šta će se desiti u predstojećem delu koji treba da stigne u bioskope 26. aprila ove godine.

Izvor: B92
Podeli

Naime, on je slučajno otkrio šta će se desiti sa njegovim likom Piterom Parkerom i Doktorom Strejndžom (Benedikt Kamberbač) u filmu "Osvetnici: Kraj igre" (Avengers: End Game). Tačnije, iz tog razgovora može se zaključiti da su njihovi likovi živi.

Marvelovi fanovi nedavno su to uočili u emisiji iz aprila 2018. godine u kojoj je glumac gostovao sa Benediktom Kamberbačom.

Oni su tada promovisali film "Osvetnici: Beskrajni rat", gde su, između ostalog, govorili o snimanju. Na pitanje ko je najviše grešio, Holand je rekao da je to Kamberbač zato što je imao komplikovanije dijaloge i zato što je morao da govori o paralelnim svetovima.

Međutim, u "Beskrajnom ratu", kako su uočili fanovi, Doktor Strejndž uopšte ne govori o tome. Kako se delovi filma snimaju jedan za drugim, najverovatnije je da je Holand pogrešio i rekao ono što nije trebalo. S obzirom na to da je Spajdermen pomešao snimanja, fanovi su zaključili da će se obojica vratiti u nastavku, a da su verovatno živi i da je bilo reč o "paralelnom svetu".

U video-snimku u nastavku možete pogledati njihovo gostovanje, a na petom minutu je Holand "uprskao".

Film/TV

Ovacije na premijeri filma "Psi umiru sami"

Sinoć je u prepunoj Kombank dvorani u okviru domaćeg takmičarskog programa ovogodišnjeg FEST-a premijerno prikazan film "Psi umiru sami". Rediteljski debi Nikole Petrovića ujedno je bio i debi glavnih glumaca Srđana Petrovića i Mine Obradović, koji su pozdravljeni ovacijama nakon projekcije filma.

Film/TV četvrtak 28.02. 18:50 Komentara: 1

"Da je muškarac, rekao bih za Drinku da je samuraj"

Film "Šavovi” Miroslava Terzića, nagrađen na nedavno završenom Berlinskom filmskom festivalu, imaće domaću premijeru sutra u Kombank dvorani, u okviru 47. Festa, a reditelj ističe da je to priča o svim borbama, neprestanoj potrazi za onim što vas kopka, muči i želji da se zna istina ma kakva ona bila.

Film/TV četvrtak 28.02. 12:43 Komentara: 7
strana 1 od 40 idi na stranu