"Šavovi - to je priča koja vas stvarno pomeri"

Sada već davne 1989. godine dobila je "Zlatnu arenu" u Puli za najbolju žensku ulogu, za lik Bademe u kultnom filmu "Kuduz". Pre 25 godina spakovala je kofere i odselila se u Ameriku, kod današnjeg supruga Uliksa Fehmijua. Poslednjih godina voleli smo da je gledamo u serijama "Na Terapiji" i, "Sinđelići".

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.02.2019.

16:00

Šavovi/Foto: FCS Promo

U Beograd je došla sa novim nagradama i priznanjima, i to ni manje ni više nego sa ovogodišnjeg 69. Filmskog festivala u Berlinu, gde je premijerno prikazan film "Šavovi", u kom Snežana Bogdanović tumači glavnu ulogu.

"Imali smo tu sreću da su naš film od samog starta voleli i bili smo prestrećni što smo ušli u Berlin, a ove dve nagrade su samo dodatak na sve to", rekla je ona gostujući u "Jutru" na TV Prva.

Ona je ispričala da je reditelj Miroslav Terzić sasvim slučajno došao do priče za ovaj film.

"Sasvim slučajno je upoznao Drinku Pavlović, koja je krojačica, ima salon u Beogradu kod koje je skraćivao pantalone i sasvim slučajno je čuo za njenu priču", objasnila je Bogdanović, te dodala da je bila fascinirana tom pričom i tom ženom.

"To je jedna od onih priča koja vas apsolutno zaustavi, krenete da razmišljate o njenoj sudbini, o sebi, zašto smo tu. to jedna priča koja vas stvarno pomeri. Spojila sam se s tom pričom, pomislila sam kako bi se ja osećala da se meni to dogodilo", rekala je glumica.

Šta je sve otkrila o filmu saznajte u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: