Zvezda "Igre prestola" otkriva kako će se završiti serija

Zvezda serije "Igra prestola" Natali Emanuel zagolicala je maštu fanova, te otkrila da bi na kraju osme i poslednje sezone, mogla da pobedi "pravda", obećavši da najbolje tek dolazi.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 01.02.2019.

10:00

Zvezda
Foto: Getty

Do prve epizode psolednje sezone jedne od najpopularnijih serija poslednjih godina, deli nas manje od tri meseca (premijera u SAD je 14. aprila), pa se psolednjih dana sve više pojavljuje interesantnih vesti koji nam bukvalno "zagolicaju maštu".

Natali Emnuel, koja igra Misandej u seriji, svojom poslednjom izjavom samo je podigla očekivanja fanova GOT-a, objasnivši da će poslednja sezona biti najbolja do sada.

"Poslednja sezona biće neverovatna, najbolja do sada. Na kraju će pravda pobediti. Biće to prirodan kraj", rekla je ona za "The Sun", prenosi britanski "Metro".

Međutim, njena koleginica iz serije, koja tumači lik Arje Stark, Mejsi Vilijam, nedavno je izjavila potpuno suprotno. Ona je rekla da će kraj serije mnoge fanove da razočara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: