Uzbudljiva priča o vuku i ovcama koji žive u slozi i miru

Komičan, sinhronizovan animirani film "Ko se boji vuka još 2" stiže pred domaću publiku u četvrtak, 31. januara i donosi nam na veliko platno već dobro poznate likove: dobroćudnog vuka Sivog, vučicu Bjanku, proročicu Memu i druge.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Poštovani čitaoci, karte za film "Ko se boji vuka još 2" su podeljene. Dobitnici će biti uskoro obavešteni. Čitajte nas i dalje!

Specijalna projekcija ove dugoiščekivane animirane avanture biće održana u subotu 2. februara u 14h, u Kombak dvorani kada će se pre početka projekcije, sa najmlađima, družiti glumci koji su pozajmili glasove ovim likovima.

Osim toga, od 12 do 15h najmlađi posetioci će moći da učestvuju u karaokama, slikanju sa maskama, maskotama, likovnim radionicima.

Uzbudljiva priča o ovcama i vukovima koji žive u slozi i miru povešće nas u njihovo magično selo u kojem je prijateljstvo jedini preduslov za život. Ipak da li će tako ostati do kraja priče? Njihov timski duh koji jedini može da reši probleme i pomogne im da se suoče sa izazovima, preneće nam Petar Strugar, Marko Kon, Inspektor Blaža, Srđan Dinčić i drugi koje su učestvovali u sinhronizaciji filma.

strana 1 od 37 idi na stranu