Teorija osme sezone Igre prestola: Da li je on Noćni kralj? VIDEO

Dugogodišnja teorija "Igre prestola" (Game of Thrones) koja naglašava Brenovu važnost u završnici serije čini se da je nagoveštena u novom trejleru.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 16.01.2019.

10:31

Teorija osme sezone Igre prestola: Da li je on Noćni kralj? VIDEO
Foto: YouTube screenshot

Otkada se vratio u Zimovrel (Winterfell) kao gavran sa tri oka, do kraja sedme sezone, Starkovo dete bilo je zaokupljeno svojim braćama i sestrama - ali budućnost lika u seriji možda će uskoro postati još apsurdnija. Naime, jedna od teorija je da je upravo on zastrašujući Noćni kralj (Night King).

Trejler koji se nedavno pojavio na "Jutjubu", prikazuje da bi se u novoj epizodi moglo videti Brenovo putovanje. Na kraju se sugeriše, prenosi Independent, da bi upravo on mogao da bude čovek koji je postao vođa Belih hodača (White Walkersa), u pokušaju da spreči Decu šume da budu vojska besmrtnih.

Po teoriji, Brenov prelaz u Noćnog kralja mogao bi da se desi kada Deca šume probodu njegovo srce zmajevim staklom, ostavljajući Brena zaglavljenog u sopstvenom telu - teorija koja se čini verovatnijom nakon što je ponovno podsetila na scenu šeste sezone koja prikazuje stvaranje Belih šetača.

U toj sceni, jedan od glavnih likova gleda kako se događaji odvijaju iz daljine. Uz to, dodaje se i činjenica da Noćni kralj može da dotakne Brena kad se bori.
Njegova interakcija sa Lifom mogla bi da potkrepi teoriju, kada ga pita jesu li Deca šume stvorila Bele hodače, Lif odgovara: "Bili smo u ratu. Bili smo zaklani. Naše sveto drveće je posečeno. Trebalo je da se odbranimo."

Bren onda pita od koga i Lif odgovara: "Od tebe". Možda bi ovaj odgovor kasnije mogao da ima potpuno novo značenje.

Nedavno prikazan trejler, potvrđuje datum izlaska osme i poslednje sezone, a takođe ukazuje na veliko otkriće Džona Snoua (Jon Snow). Serija se vraća 14. aprila na male ekrane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: