"Taksi bluz" premijerno 16. januara u Sava centru

Nova domaća komedija “Taksi bluz” premijerno će biti prikazana u Sava centru u sredu 16. januara. Ekipa koja je radila na filmu pravo iz montaže iz Portugala stigla je u naš program.

Kultura

Izvor: TV Prva

Petak, 11.01.2019.

12:39

Milena Predić, glumica, Miroslav Stamatov, reditelj, i Marko Jocić, scenarista i producent, gostovali su u jutarnjem programu.

Reditelj Miroslav Stamatov je rekao da je razlog odlaska filmske ekipe u Portugal - poslednja faza u postprodukciji zvuka.

"Tamo smo radili finalni miks u studiju Branka Neškova, tako da je onako u pucanj pred premijeru sve završeno. Bilo je štaviše stresno, zato što se sve dešava sada par dana pred premijeru, ali s druge strane vrlo uspešno. Branko je ogroman profesionalac, vrlo iskusan tip koji već godinama živi u Portugalu, ima odlične studijske uslove koji zapravo ne postoje kod nas, tako da je to bio razlog zašto smo otišli", rekao je reditelj.

Producent Marko Jocić naglasio je da je zadovoljan filmom jer je praktično 80 odsto debitantski film.

Pogledajte šta je još ekipa filma rekla o ovom zanimljivom ostvarenju u prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: