Rami Malek odgovara zašto "Boemska rapsodija" nije prikazala sve o Frediju

Rami Malek stao je na stranu odluke kreatora filma "Boemska rapsodija" da se fokus stavi na karijeru Fredija Merkjurija i uspon grupe Kvin umesto da se film bavi Fredijevim vezama i poslednjim danima njegovog života.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.12.2018.

10:45

Rami Malek odgovara zašto
Foto: Gettyimages

On je na pitanje "Holivud reportera" (The Hollywood Reporter) o konsultovanju članova Kvina tokom rada na filmu rekao da su oni imali želju da prenesu celu priču o Frediju, ali da su imali samo dva sata.

"Znam da su ti ljudi želeli da ovekoveče Fredijev život u tih dva sata i definitivno su uloženi svi napori da ovo ne bude prost, hedonistički film", izjavio je Malek.

On je istakao da su svi oni želeli da više prikažu Fredijevu vezu sa Džimom Hatonom. "Ta veza je apsolutno predivna i da sam se ja pitao, čoveče, dodao bih još jedan sat i popunio praznine", istakao je glumac i dodao da nikada neće moći da se napravi dovoljno savršena priča o čoveku o kojem može da se napiše bezbroj dokumentaraca i serijala.

"Znam da će ipak biti pomešanih pogleda na film", rekao je Malek.
Foto: Gettyimages
Ipak, kritičari filma u jednom su bili sigurni - Malekovo oživljavanje jedne od najvećih muzičkih legendi bilo je izvanredno. Pogotovo kada je reč o specifičnim pokretima slavnog pevača, koje je mladi glumac savršeno preuzeo i skinuo.

Ono što je važno, kako objašnjava glumac, jeste da su pojedine stvari izbegli da bi se fokusirali na čuveni koncert na Lajv ejdu, koji je, prema mišljenju mnogih, takođe odlično interpretiran u filmu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: