Roki Balboa odlazi u istoriju?

Američki glumac Silvester Stalone nagovestio je da je stiglo vreme da se oprosti od uloge koja ga je proslavila – boksera Rokija Balboe, kojeg igrao u čak sedam filmova.

Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

"Na žalost sve mora da prođe... i završi se", napisao je Stalone uz video koji je postavio na Instagram, samo nedelju dana nakon početka prikazivanja filma "Creed 2" u SAD-u.

"Ovo je verovatno moj poslednji rodeo, to što se dogodilo... nikad nisam očekivao", kazao je Stalone (73).

Dodao je i da je mislio d aje sa Rokijem završio još 2006. godine, ali da se iznenada pojavio “taj mladi čovek Majkl B: Džordan i čitava priča se promenila”.

Staloneov lik Balboa pojavio se u šest filmova o Rokiju od kojih se poslednji prikazivao 2006. i potom ponovno u filmu “Creed: Legenda je rođena” 2015. godine, u kojemu je postao trener glavnog lika Adonisa Džonsona kojega je igrao Džordan.

U 2016. godini uloga je Staloneu osigurala njegov prvi Zlatni globus, 40 godina nakon što je bio nominovan kao scenarista za prvi film u seriji 1976. godine.

Film/TV

Nakon Beograda, film "Kralj Petar Prvi" širom Srbije

Nakon velike premijere u Beogradu, u sredu, 5. decembra, u Kombank dvorani, Centru "Sava" i Cineplexx Ušću, istorijski filmski spektakl "Kralj Petar Prvi" reditelja i nosioca naslovne uloge Lazara Ristovskog tokom decembra biće prikazan u svim većim gradovima u Srbiji.

Film/TV petak 30.11. 14:21 Komentara: 7

Miodrag Dragičević: Želeo sam da budem košarkaš

Oni koji ih bolje poznaju tvrde da slučaj u njihovom slučaju ne postoji. Igraju u gotovo svim serijama koje volimo. Kuvarica Rada, Berta, Liza, Simonida, gospođa Pešić, konobarica Milka, sestra Ljilja... On je Žika Kurjak, Mihajlo, Kiza, stažista Nikola Ristić...

Film/TV petak 30.11. 08:10 Komentara: 2
strana 1 od 35 idi na stranu