Njen slavni početak bila je uloga Milice Despotović u "Ubicama mog oca"

Pre nego što je završila Fakultet dramskih umetnosti postala je zvezda serije "Istine i laži". Kao Sofija osvojila je srca publike, posebno one muške. Pored toga, gotovo da je u slično vreme dobila angažman u još dva velika televizijska projekta - serijama "Senke nad Balkanom" i "Ubice mog oca". Nedavno se vratila iz Rusije, gde je na festivalu u Moskvi izvela diplomsku predstavu "Parče noći na Ivanovoj gajbi".

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 20.11.2018.

12:02

Njen slavni početak bila je uloga Milice Despotović u
Foto: Screenshot, Prva

O svemu tome mlada glumica Marina Ćosić govorila je za televiziju Prva.

Kažu da je njena karijera počela prilično "bizarnom" ulogom tako što su je odmah "likvidirali", jer je glumila Milicu Despotović u "Ubicama mog oca".

Na pitanje da li je ova uloga odredila nastavak njene karijere, Marina Ćosić kaže da je zapravo u istom trenutku dobila angažman u pomenutim serijama, te se sve dešavalo u isto vreme. Protiv sličnih uloga, kaže, nema ništa, ukoliko je uloga jasno zaokružena.

Šta je sve rekla o tome, o izvođenju diplomske predstave u Rusiji, karijeri i glumačkim ambicijama, saznajte u prilogu ispod.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: