Osvojite karte za film "Boemska rapsodija"

Film „Boemska rapsodija’’, koji prati priču legendarne grupe Kvin, emituje se u domaćim bioskopima od 1. novembra. Priča prati karijeru grupe Kvin od samog starta, dok su još bili rok bend “Smile”.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 14.11.2018.

13:00

Osvojite karte za film
Printscreen YouTube/20th Century Fox

Dragi čitaoci, karte za film su podeljene, dobitnici će biti obavešteni mejlom!

U ulozi legendarnog Fredija Merkjurija našao se Rami Malek, što je izazvalo brojne reakcije publike. Kada se budu svodili računi o filmovima i događajima u kulturi koji su obeležili 2018. godinu, sva je prilika da će se "Boemska rapsodija" provlačiti i analizirati u mnogim tekstovima, razgovorima, i onlajn polemikama.

Film je dobio naziv po najpoznatijoj pesmi benda, koja se našla na svim svetskim top-listama.

Tekst je napisao Fredi Merkjuri, za album iz 1975. godine pod nazivom "Noć u operi". Pesma traje šest minuta i uključuje nekoliko sekcija bez refrena: baladni deo, operski deo, hard-rok deo i nešto mekši zvuk u završnici.

Kada je izašla, pesma je doživela ogroman uspeh, ostajući na vrhu top-lista čak devet nedelja sa preko milion prodatih primeraka u prva tri meseca. Postaje broj jedan i 1991. godine, kada je ponovo izdata nakon Fredijeve smrti.

Nećemo više da otkrivamo jer ćete ostale interesantne informacije saznati kada pogledate film „Boemska rapsodija“. POKLANJAMO!

Prve tri osobe koje se jave na imejl-adresu lifestyle@b92.net osvojiće po dve karte za film i prisustvovati čuvenom koncertu grupe Queen na Live Aidu.

Karte važe za projekciju koja će se održati u subotu, 17. novembra u Kombank dvorani, sa početkom u 22 časa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: