B92 najbržim čitaocima deli karte za film "Fantastično putovanje u Oz"

Karte za "Fantastično putovanje u Oz" su podeljene. Čitajte B92 danas, jer uskoro delimo karte za pozorište.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Screenshot, Youtube
Foto: Screenshot, Youtube

Duhovita avantura prati devojčicu Doroti i njenog vernog psa Totoa u fantastičnom putovanju kroz zemlju Oz kako bi spasla Smaragdni grad od zlog čarobnjaka Urfina i njegovih drvenih vojnika. Nastavak ove bajke uči nove generacije osnovnim vrednostima, kao što su prijateljstvo, hrabrost, mudrost, srčanost i odanost.
Unuka čuvene Doroti pronalazi bakine magične cipelice i odlazi u čarobnu zemlju Oz.

Drage likove Strašila, Limenog i Lava oživeli su Nikola Šurbanović, Jovan Jelisavčić i Duško Radović, dok je zlog čarobnjaka Urfina odlično interpretirao Dragan Vujić Vujke (koji je ujedno i reditelj sinhronizacije). Doroti je na velikom platnu oživela Nevena Đoković, a njenog psa Tota Milan Antonić. Dušica Novaković i Nikola Nemešević su odglumili Urfinove saradnike Klovna i Medveda.

Film/TV

Nakon Beograda, film "Kralj Petar Prvi" širom Srbije

Nakon velike premijere u Beogradu, u sredu, 5. decembra, u Kombank dvorani, Centru "Sava" i Cineplexx Ušću, istorijski filmski spektakl "Kralj Petar Prvi" reditelja i nosioca naslovne uloge Lazara Ristovskog tokom decembra biće prikazan u svim većim gradovima u Srbiji.

Film/TV petak 30.11. 14:21 Komentara: 7

Miodrag Dragičević: Želeo sam da budem košarkaš

Oni koji ih bolje poznaju tvrde da slučaj u njihovom slučaju ne postoji. Igraju u gotovo svim serijama koje volimo. Kuvarica Rada, Berta, Liza, Simonida, gospođa Pešić, konobarica Milka, sestra Ljilja... On je Žika Kurjak, Mihajlo, Kiza, stažista Nikola Ristić...

Film/TV petak 30.11. 08:10 Komentara: 2
strana 1 od 35 idi na stranu