B92 najbržim čitaocima deli karte za film "Fantastično putovanje u Oz"

Karte za "Fantastično putovanje u Oz" su podeljene. Čitajte B92 danas, jer uskoro delimo karte za pozorište.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Screenshot, Youtube
Foto: Screenshot, Youtube

Duhovita avantura prati devojčicu Doroti i njenog vernog psa Totoa u fantastičnom putovanju kroz zemlju Oz kako bi spasla Smaragdni grad od zlog čarobnjaka Urfina i njegovih drvenih vojnika. Nastavak ove bajke uči nove generacije osnovnim vrednostima, kao što su prijateljstvo, hrabrost, mudrost, srčanost i odanost.
Unuka čuvene Doroti pronalazi bakine magične cipelice i odlazi u čarobnu zemlju Oz.

Drage likove Strašila, Limenog i Lava oživeli su Nikola Šurbanović, Jovan Jelisavčić i Duško Radović, dok je zlog čarobnjaka Urfina odlično interpretirao Dragan Vujić Vujke (koji je ujedno i reditelj sinhronizacije). Doroti je na velikom platnu oživela Nevena Đoković, a njenog psa Tota Milan Antonić. Dušica Novaković i Nikola Nemešević su odglumili Urfinove saradnike Klovna i Medveda.

Film/TV

Danas počinje 9. Green fest u Beogradu

Najbolja i najnovija filmska ostvarenja u oblasti ekologije, životne sredine, održivog razvoja i ljudskih prava, i ove godine će biti okosnica programa Međunarodnog festivala zelene kulture "Green fest", koji će od danas do 16. novembra biti održan u Domu omladine Beograda, pod sloganom "Plastika nije igračka. Promeni igru!".

Film/TV utorak 13.11. 14:34 Komentara: 0
strana 1 od 30 idi na stranu