"Boemska rapsodija" premijerno prikazana u Beogradu

Film "Boemska rapsodija" premijerno je prikazan u bioskopu Cineplexx BIG Beograd, a publika je imala priliku da uz priču o legendarnoj grupi Kvin (Queen) i Frediju Merkjuriju, još jednom uživa uz njihove čuvene hitove.

Kultura

Izvor: Tanjug

Sreda, 31.10.2018.

08:36

Foto: Gettyimages

"Boemska rapsodija" je biografski film koji, kroz presek kultnih pesama, prati munjevit razvoj i uspon benda od 1970. godine, preko posrnuća u vreme kada se Fredijev životni stil oteo kontroli, pa sve do trijumfalnog povratka nastupom na "Live Aid-u" 1985.

U ulozi neprikosnovenog Fredija našao se mladi glumac Rami Malek, koji neverovatno podseća na energičnog frontmena grupe Kvin i koji zaista peva u filmu.

Uloga glavnog gitariste Brajana Meja poverena je Gvilimu Liju, lik bubnjara Rodžera Tejlora tumači Ben Hardi, a bas gitaristu Džona Dikona igra Džon Mazel.

Posetioci su, neposredno pred početak filma, imali priliku da uživaju u nastupu fenomenalnog hora Viva Vox, koji je za ovu priliku u svom prepoznatljivom maniru izveo neke od kultnih pesama grupe "Queen".

Osim u beogradskim, publika će od prvog novembra "Boemsku rapsodiju" moći da pogleda u bioskopima širom Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: