Priključite se Queen izazovu, oživite "Boemsku rapsodiju"

U susret biografskom filmu Boemska rapsodija, The Three Carrots Irish Pub odlučio je da da svoj pečat fenomenalnoj muzici ovog benda i učestvuje u Queen izazovu.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.10.2018.

13:15

Priključite se Queen izazovu, oživite
Printscreen YouTube/20th Century Fox

#QueenIzazov koji organizuje distributerska kuća MCF MegaCom Fim i portal B92 ima za cilj oživljavanje čuvenog hita grupe Queen – Boemska rapsodija. Pričamo o pesmi koja je ujedno prva pesma puštena na radiju u trajanju od 6 minuta i čiji istoimeni film imamo priliku da gledamo ovog novembra u domaćim bioskopima.

Učestvovanjem u Queen izazovu dobijate priliku da osvojite besplatne karte za filmski i muzički spektakl – Queen veče, koji će se održati 3. novembra u Kombank dvorani. Dobitnici će prisustvovati mini koncertu Queen Real Tribute Benda i svečanoj projekciji filma Boemska rapsodija.

Kako u The Three Carrots Irish Pubu, pored kvalitetnog piva i ljubaznog osoblja, često možete čuti zvuke najpopularnijeg svetskog rok benda, njihovi zaposleni su oberučke prihvatili ovaj izazov i pokazali nam kako oni žive Boemsku rapsodiju.

Posetite njihov profil i pogledajte kako su to izveli:
Ovim putem, MCF MegaCom Film i portal B92 pozivaju sve zainteresovane da se okušaju u izazovu i osvoje karte za 3. novembar.

Da biste učestvovali u izazovu, potrebno je da snimite sebe ili svoju ekipu kako izvodite pesmu Boemska rapsodija dok obavljate svakodnevne aktivnosti – šetate gradom, čistite kuću, idete na posao, sedite u omiljenom kafiću, hranite ljubimca, ručate sa porodicom itd. – izbor je na vama.

Video-snimak treba da bude u trajanju od 20 sekundi do jednog minuta, a četiri najkreativnija video-zapisa stručni žiri će nagraditi kartama za Queen veče u Kombank dvorani.

Sve što treba da uradite jeste da:

1. Snimite se kako na kreativan način glumite “pevanje” uz pesmu Boemska rapsodija
2. Postavite na svoj Instagram ili Facebook profil uz hashtag #QueenIzazov
3. Podesite svoj profil da bude javan
4. Držite palčeve da ste baš vi srećni dobitnik!


Pozivamo sve ljubitelje filma, muzike i zabave da nam se priključe kako bismo oživeli jednu od najpoznatijih pesama svih vremena - Boemsku rapsodiju!

Konkurs traje od 19. oktobra do 2. novembra 2018. godine, a maksimalan broj osvojenih karata po video-zapisu je pet (5). Srećno!

Kako vi živite Boemsku rapsodiju?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: