Glumac "Igre prestola" mogao bi biti novi Džejms Bond

Britanski glumac Ričard Maden bi mogao u budućnosti da glumi tajnog agenta Džejmsa Bonda.

Izvor: klix.ba
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Glumac je igrao Roba Starka u "Igri prestola". Maden je oduševio publiku i svojom ulogom u seriji "Bodyguard" u kojoj glumi narednika Dejvida Buda, a impresionirao je i američku producentkinju i "šeficu" Džejmsa Bonda Barbaru Brokoli, koja se navodno sprema da mu ponudi veliku ulogu.

"Zaista se čini da će Maden dobiti posao. Ne samo da je na vrhu Barbarine liste, nego je ona spremna da mu ponudi ulogu", izjavio je za britanski "San" pouzdani izvor.

Ako se to zaista dogodi, Maden će nadmašiti konkurenciju koju čine Idris Elba, Tom Hardi i Džejms Norton. "Aktuelni" James Bond je Danijel Krejg od kojeg se očekuje da se povuče.

Franšiza je nedavno doživela udarac nakon što je režiser Deni Bojl odstupio od projekta jer se u kreativnom smislu nije slagao s Brokoli.

Film/TV

Filipović: "Odrekli smo se honorara da bismo simili 'Šejtanovog ratnika'"

Tokom proteklih par meseci u javnosti su često mogli da se čuju istupi scenariste Dimitrija Vojnova o tome kako je njegov film „Mezimica“ zabranjen. Da stvar bude komplikovanija, on je na novom konkursu Filmskog centra Srbije (FCS) za repertoarski film učestvovao sa filmom „2020“ i nije prošao. Od svih prijavljenih filmova, tri projekta su podržana od strane FCS, a među dobitnicima na konkursu prvi put se našao i reditelj Stevan Filipović sa filmom „Pored nas“, nastavkom filma „Pored mene“ iz 2015. godine.

Film/TV subota 27.10. 17:34 Komentara: 37
strana 1 od 31 idi na stranu