Trejler novog filma po knjizi Stivena Kinga ledi krv u žilama VIDEO

Ako volite osećaj straha u kostima koji ulivaju dobri horori, stigao je trejler za novi film Stivena Kinga koji izlazi u aprilu 2019.

Izvor: B92
Podeli

Tačno 30 godina nakon prvog filma "Groblje kućnih ljubimaca" iz 1989. (Pet Sematary Sematary), stiže njegov rimejk. Film je rađen po istoimenom romanu Stivena Kinga koji mnogi smatraju njegovim najboljim delom.

Režiju potpisuju Denis Vidmajer i Kevin Kolš.

Radnja filma prati preseljenje srećne porodice na idilično imanje na kome ubrzo počinju da se događaju čudne stvari. Naime, iza kuće u koju se porodica doselila nalazi se groblje kućnih ljubimaca. Odatle sve počinje.

Film/TV

Filipović: "Odrekli smo se honorara da bismo simili 'Šejtanovog ratnika'"

Tokom proteklih par meseci u javnosti su često mogli da se čuju istupi scenariste Dimitrija Vojnova o tome kako je njegov film „Mezimica“ zabranjen. Da stvar bude komplikovanija, on je na novom konkursu Filmskog centra Srbije (FCS) za repertoarski film učestvovao sa filmom „2020“ i nije prošao. Od svih prijavljenih filmova, tri projekta su podržana od strane FCS, a među dobitnicima na konkursu prvi put se našao i reditelj Stevan Filipović sa filmom „Pored nas“, nastavkom filma „Pored mene“ iz 2015. godine.

Film/TV subota 27.10. 17:34 Komentara: 37
strana 1 od 31 idi na stranu