Mira Banjac dobitnica nagrade "Zlatna antena"

Glumica Mira Banjac ovogodišnja je dobitnica nagrade "Zlatna antena" za sveukupan doprinos domaćoj TV produkciji, saopšteno je iz uprave Festivala domaćih igranih serija FEDIS.

Izvor: N1
Podeli
Foto: Tanjug / Dragan Kujundžić
Foto: Tanjug / Dragan Kujundžić

Nagrada koja se dodeljuje za životno delo, slavnoj glumici, biće dodeljena na finalnoj večeri 8. međunarodnog Festivala domaćih igranih serija FEDIS, 10. oktobra u Domu omladine Beograda.

Na jedinoj manifestaciji koja afirmiše i vrednuje TV serije na prostoru jugoistočne Evrope, iste večeri biće proglašena najbolja srpska serija u 2017/18 godini i uručene nagrade Zlatna antena u 15 kategorija.

Nagrada Zlatna antena za sveukupan doprinos domaćoj TV produkciji do sada je bila dodeljena: Velimiru Bati Živojinoviću, Mikiju Manojloviću, Lazaru Ristovskom, Siniši Paviću, Vlastimiru Đuzi Stoiljkoviću, Zoranu Simjanoviću, Jelisaveti Seki Sablić i Milanu Lanetu Gutoviću.

Film/TV

Premijera filma "Zaspanka za vojnike" 1. novembra u Beogradu

Film "Zaspanka za vojnike" reditelja Predraga Gage Antonijevića, snimljen po motivima "Srpske trilogije" Stevana Jakovljevića, a koji je finansijski podržao Filmski centar Srbije, biće premijerno prikazan 1. novembra u Beogradu u okviru programa zvaničnog državnog obeležavanja završetka Velikog rata, u kome je srpska vojska odnela istorijske pobede, najavili su iz Filmskog centra Srbije.

Film/TV subota 29.09. 13:25 Komentara: 1
strana 1 od 29 idi na stranu