Zvezda "Igre prestola" otkriva: "Kraj serije razočaraće mnoge"

I dok nestrpljivo čekamo nastavak jedne od najpopularnijih serija "Igre prestola", sve češće u medijima se oglašavaju glavni glumci koji na svoj način analiziraju kraj serije, ali i otkriju po koji detalj.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 28.09.2018.

14:21

Zvezda
Foto: Youtube Printscreen

Iako je ranije istakla da neće otkrivati šta nas čeka u osmoj sezoni Igre prestola, mlada glumica Sofi Turner ipak nije mogla u jednom intervjuu da se uzdrži.

Govoreći za "IGN portal", ona je otkrila šta obožavatelji mogu da očekuju.

"Biće puno suza. Kao glumica sam jako srećna kako je sve ispalo, ali ne znam hoće li svi fanovi biti zadovoljni. Mislim da će puno gledaoca biti razočarano, dok će drugi biti presrećni''.
Potom je Sofi, koja u seriji igra junakinju Sansu Stark, dodala da joj se srce doslovno slomilo kada je u ruci držala scenario i na listu paprica videla da piše ''Kraj igre prestola''

''Biće zanimljivo videti reakcije ljudi na poslednju sezonu. Za sve nas u glumačkoj postavi bilo je jako emotivno'', kazala je, čime je na neki način potvrdila da će joj ova uloga ostati u dobrom pamćenju i da će biti nezaboravna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: