Stigao je prvi trejler za film "Kapetan Marvel" VIDEO

Dugo očekivani trejler filma “Kapetan Marvel” (Captain Marvel) konačno je objavljen.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 19.09.2018.

20:56

Stigao je prvi trejler za film
Foto: Youtube Printscreen

Američka glumica Bri Larson će biti prva žena u poslednjih deset godina koja će imati glavnu ulogu u filmu "Kapetan Marvel", te će u potpunosti preuzeti vođenje Marvelovog filmskog univerzuma, piše "Independent".

Ujedno, film takođe potpisuje prva ženska rediteljka Ana Boden koja će zajedno sa Rajanom Flikom obavljati sve dužnosti i koordinirati oko rada na pripremi Kapetana Mavela.

Larsonova je dobila ulogu Kerol Danvers, vazuhoplovnog pilota SAD-a koji ima nadljudsku snagu i sposobnost da leti nakon što se tokom jedne nesreće njen DNK pomeša sa vanzemaljskim .

Marvelova akcija premijerno će biti prikazana 8. marta 2019. godine, a u filmu se pojavljuju i i Semjuel L. Džekson, Ben Mendelson, Džimon Hansu, Li Pejs, Lašana Linč, Gema Čen, Algenis Perez Soto, Rune Temte, Džad Lo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: