Džon Snou ipak zna: Neće svi biti srećni krajem "Igre prestola" VIDEO

Poslednja epizoda serije "Igra prestola" neće zadovoljiti sve fanove, a to nije ni moguće. To je upravo potvrdio i glumac Kit Harding, koji u kultnoj seriji tumači ulogu Džona Snoua.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 14.09.2018.

14:14

Džon Snou ipak zna: Neće svi biti srećni krajem
Foto: Getty

Harington je završio snimanje serije i već je nagovestio sam kraj.

"Završiti seriju koja se prikazuje osam-devet godina je veoma teško. Mislim da mnogi neće biti srećni krajem, ali ne može se svima ugoditi", rekao je glumac.

Naveo je i da su se njegove omiljene serije "Sopranos", "Breaking Bad" i "The Wire" upravo tako i završile.

"Nisu svi bili zadovoljni poslednjim epizodama ovih serija", dodao je, prenosi portal I njuz (Enews).

A kažu da Džon Snou ne zna ništa.

Serija "Igra prestola" vraća se na male ekrane u 2019. godini, ali se o samoj poslednjoj sezoni malo toga zna. Očekuje se da neće mnogi junaci doživeti kraj, ipak, to je "Igra prestola".

Ranije je Emilija Klark, koja je snimila poslednju epizodu u kojoj se pojavljuje, rekla da ju je ona "potpuno poremetila".

"Bilo je to putovanje. Hvala za priliku koju sam samo mogla da sanjam", napisala je tada Klarkova na svom profilu na Instagramu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: