Džon Snou ipak zna: Neće svi biti srećni krajem "Igre prestola" VIDEO

Poslednja epizoda serije "Igra prestola" neće zadovoljiti sve fanove, a to nije ni moguće. To je upravo potvrdio i glumac Kit Harding, koji u kultnoj seriji tumači ulogu Džona Snoua.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Harington je završio snimanje serije i već je nagovestio sam kraj.

"Završiti seriju koja se prikazuje osam-devet godina je veoma teško. Mislim da mnogi neće biti srećni krajem, ali ne može se svima ugoditi", rekao je glumac.

Naveo je i da su se njegove omiljene serije "Sopranos", "Breaking Bad" i "The Wire" upravo tako i završile.

"Nisu svi bili zadovoljni poslednjim epizodama ovih serija", dodao je, prenosi portal I njuz (Enews).

A kažu da Džon Snou ne zna ništa.

Serija "Igra prestola" vraća se na male ekrane u 2019. godini, ali se o samoj poslednjoj sezoni malo toga zna. Očekuje se da neće mnogi junaci doživeti kraj, ipak, to je "Igra prestola".

Ranije je Emilija Klark, koja je snimila poslednju epizodu u kojoj se pojavljuje, rekla da ju je ona "potpuno poremetila".

"Bilo je to putovanje. Hvala za priliku koju sam samo mogla da sanjam", napisala je tada Klarkova na svom profilu na Instagramu.

Film/TV

Premijera filma "Zaspanka za vojnike" 1. novembra u Beogradu

Film "Zaspanka za vojnike" reditelja Predraga Gage Antonijevića, snimljen po motivima "Srpske trilogije" Stevana Jakovljevića, a koji je finansijski podržao Filmski centar Srbije, biće premijerno prikazan 1. novembra u Beogradu u okviru programa zvaničnog državnog obeležavanja završetka Velikog rata, u kome je srpska vojska odnela istorijske pobede, najavili su iz Filmskog centra Srbije.

Film/TV subota 29.09. 13:25 Komentara: 1
strana 1 od 29 idi na stranu