Stigao trejler za jednu od najiščekivanijih serija godine

Netfliks je objavio trejler za četvrtu sezonu popularne serije "Narcos", a potom otkrio i datum svetske premijere.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 07.09.2018.

15:48

Stigao trejler za jednu od najiščekivanijih serija godine
Foto: Youtube Printscreen

Američki glumac Majkl Penja i meksička zvezda Dijego Luna će glumiti glavne narkobosove u Meksiko, u četvrtoj sezoni Netflix-ove drame "Narcos" koja će premijerno biti prikazana 16. novembra, piše "Independent".

Dok su prve tri sezone snimane u Kolumbiji, Narcos je promenio lokacija snimanja. Kako piše u zvaničnom sinopsisu serije, Narcos će "istražiti poreklo modernog rata droge tako što će se vratiti njenim korenima".

U novoj sezoni biće prikazan nastajanje jednog od najjačkih kartela u Gvadalahari 1980-ih, sa Dijegom Lunom i Majkl Penjom u glavnim ulogama.

Dijego će igrati jednu od glavnih uloga narkobosa koji je osnovao najjači meksički kartel u osamdesetima - Miguela Angela Feliks Galarda dok će se Majkl u ulozi Kikija Kamerona boriti ispred DEA - američke policijsko-obaveštajne agencije za suzbijanje narkotika.

Podsećamo, prošle godine u septembru mesecujMeksikanac koji radi na pronalaženju lokacija za snimanje drame "Narcos" Karlos Munjoz Portal ubijen je u Temaskalapi u centralnom delu Meksika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: