Prve scene sa snimanja nastavka filma "Džon Vik" VIDEO

Američki glumac Kijanu Rivs se ponovo vraća svom poslu, a publika sa nestrpljenjem očekuje njegov ulogu u filmu "Džon Vik" (John Wick). Sudeći po fotografijama sa snimanja čeka nas vrlo uzbudljiv nastavak…

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 30.08.2018.

18:28

Prve scene sa snimanja nastavka filma
Foto: Gettyimages

"Treće poglavlje" nastavlja se tamo gde je "stao" poslednji film, a jedna od najboljih scena "Džon Vika" jeste momenat kada Kijanu jaše konja ulicama Njujorka i juri glavnog negativca dok drži uperen pištolj ka njemu.

Kako je poznato, "Džon Vik 3" se trenutno snima u Njujorku, tačnije Bruklinu i Menhetnu, a Kijanu se potpuno pripremio za ovaj projekat. Naime, on je bez ikakvih problema izveo neke od najzahtevnijih scena u filmu za koje bi mnogim njegovim kolegama bio potreban dubler.

Osim Kijana, koga publika jedva čeka da vidi, ljubitelji dobrih akcija takođe se raduju izlasku filma sledeće godine jer će u njemu glumiti i Hale Beri.

Pogledajte scene sa snimanja trećeg nastavka ovog popularnog filma u nastavku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: