Ako volite romantične komedije, ove ne treba da propustite VIDEO

Živimo u digitalnom dobu kad filmove osim na bioskopskom platnu možemo da gledamo u kućnim bioskopima, ali i sa telefona. Statistika pokazuje da su romantične komedije, prilagođene modernom vremenu itekako tražena roba.

Kultura

Izvor: B92, tportal.hr

Četvrtak, 30.08.2018.

09:39

Ako volite romantične komedije, ove ne treba da propustite VIDEO
Foto: Printscreek Youtube/Netflix

Ako ih volite, potražite ove naslove:

Za sve momke koje sam nekada volela / To All the Boys I've Loved Before

Tinejdžerka Lara Džin Kovej (Lana Kondor) je svoja osećanja prema svim dečacima u koje je bila zaljubljena opisala u pismima koja nikad nije poslala.Ipak, pisma su stigla na upućene adrese, jer ih je pronašla Larina mlađa sestra.Između ostalih pisama, na pravo odredište stiglo je jedno i dečku Larine starije sestre i bivšem dečku nekadašnje Larine najbolje prijateljice.
Set it up

Urnebesno smešna priča, u kojoj ne manjka neverovatnih iznenađenja, odvija se oko dva šefa koje glume Taje Digs i Lusi Lu i njihovih asistenata koje glume Zoe Dojč i Glen Pauel.

Niko od njih ne gubi nadu da će pronaći pravu ljubav, samo niko nema pojma gde da je traži ili da li su je možda već pronašli. Klasičnu romantičnu komediju, u kojoj ne nedostaje preokreta, drame, prevara, smeha i osećanja, svakako vredi pogledati.
Ludi, bogati Azijati / Crazy Rich Asians

Rejčel Ču (Constance Wu), američka profesorka ekonomije kineskog porekla, u vezi je sa Nikom (Henry Golding). Na putovanju u Nikov rodni Singapur, gde odlaze na venčanje njegovog najboljeg prijatelja, Rejčel saznaje Nikovu malu tajnu.

Njen partner dolazi iz neverovatno bogate porodice i jedan je od najprivlačnijih neženja u Aziji, što će Rejčel staviti u nezgodnu situaciju s gomilom ljubomornih žena.
Ljubav, Sajmon / Love, Simon

Sajmon kao i svi ostali tinejdžeri proživljava drame koje njegove godine nose. Svoje seksualno sazrevanje proživljava kao homoseksualac. U bolnoj, toploj i sladunjavoj priči, uz koju će vam dobro doći i maramice, Sajmon se susreće i upušta u svoju prvu romansu, zasad samo onlajn.

Klasična romantična komedija uz kakve su odrastale generacije, namenjena LGBT populaciji, ali prilagođena i hetero publici.
The Stand-In

Ova romantična komedija još nije ugledala svetlo dana, ali ljubitelji ovog žanra neće morati dugo da čekaju, jer će se definitivno prikazati do kraja godine.

Producirala ga je ista kompanija kao i hit "Za sve momke koje sam nekada volela" (To All the Boys I've Loved Before), a budući da su glavne zvezde zgodni ljubitelj ženskih srca Noa Kentino i jedna od glavnih glumica hit serije "Riverdejl" Kamila Mendes, zvezdani status među mlađom publikom, ali i onom nešto starijom, mu je osiguran.

Čini se da bi upravo ovaj film mogao da zacementira status romantičnih komedija kao novog (starog) najpoželjnijeg filmskog žanra današnjice.

A post shared by Noah Centineo (@ncentineo) on

Radi se o momku Bruks Ratiganu (Noah Centineo), koji da bi skupio novac za studiranje osmišljava aplikaciju za upoznavanje i glumi "zamenskog" dečka za svaku moguću situaciju koju se može zamisliti.

Pretvarajući se svake večeri da je neka druga osoba, shvata da pravi Bruks uopšte nije onakav kakav je mislio da jeste i na svoje veliko iznenađenje pada na čari devojke iz svojih snova, koja je stvarna (Camila Mendes).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: